Τρίτη σερί αγωνιστική MVP ο Λιβάγια!

Για τρίτη σερί αγωνιστική ο επιθετικός της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια παίρνει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται. Καλύτερο γκολ αυτό του Φράνκο Μάζουρεκ του Παναιτωλικού.



O Κροάτης επιθετικός έχει... σαρώσει τα βραβεία του MVP της Super League Σουρωτής καθώς για τρίτη σερί αγωνιστική ο φορ της ΑΕΚ ψηφίζεται ως ο πολυτιμότερος παίκτης.

Μετά τη 10η αγωνιστική και το γκολ του που έδωσε τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μετά την 11η αγωνιστική, όπου με δικό του τέρμα στη Λεωφόρο η ΑΕΚ έφυγε με το 1-1 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Λιβάγια, χάρη στα δύο γκολ που σημείωσε στο 3-0 επί του Πλατανιά, αναδείχθηκε με 40,55% ο MVP και της 12ης αγωνιστικής.

Πέντε γκολ μέσα σε τρεις αγωνιστικές για τον Λιβάγια, ο οποίος συνεχίζει σε εξαιρετική φόρμα, η οποία βοήθησε την Ένωση να αναρριχηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Όσον αφορά το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής που πέρασε, αυτό αναδείχθηκε του Φράνκο Μάζουρεκ του Παναιτωλικού στο ματς με τη Λάρισα με ποσοστό 28,42%.

Σχόλια